UAB “ GEODALA „ įkurta siekiant panaudoti ilgametę patirtį geodezijos ir žemėtvarkos srityje  kokybiškų darbų atlikimui. Dainius Liekis  – šios įmonės vadovas ir įkūrėjas, savo kaip matininko patirtį pritaikęs ir subūręs į komandą kuri vadinasi GEODALA. Įmonės prioritetai yra spręsti su žemės nuosavybe susijusias kliento problemas.  Matininkas – tai kaip tik tas specialistas, kuris padės sutvarkyti su  žemės nuosavybe susijusius dokumentus. Jums nebūtina žinoti, kokia kadastrinių matavimų atlikimo tvarka ar žemės sklypo atidalinimo iš bendros nuosavybės eiga.

Atsinaujinančios ir sparčiai tobulėjančios matavimo technologijos ir profesinių žinių panaudojimas padeda išgauti geriausią įmanomą rezultatą. Mes nuolat tobuliname profesinę kvalfikaciją ir žengiame koja kojon su naujausiomis technologijomis, stebime rinkos tendencijas, vertiname laiku atliktus darbus, gerą kainos ir kokybės santykį.

Jeigu Jums aktualu kadastriniai matavimai (geodeziniai matavimai), topografinės nuotraukos, žemės sklypų padalijimas, žemės sklypų sujungimas, sklypų ribos – laukiame Jūsų. Suprantame, kad žemės sklypai – kiekvienam svarbus nekilnojamas turtas.